• Ha megtalálta, amit keresett, kérem nyomjon egy Ajánlást és egy Kedvelést!Bányászdalok
Csakis itt Pécsen!
Két lengyel népdal

 

FÓRUM

VÉLEMÉNYEK, JAVASLATOK - MINEK A RÖVIDÍTÉSE?

Kérem írják meg véleményüket a honlappal kapcsolatban, az észrevételeket és a jó ötleteket felhasználom a további fejlesztések során. Várom a feloldásokkal kapcsolatos javításokat, kiegészítéseket és az esetleges helyesírási hibák jelzését is.

Ezen az oldalon egy ismeretlen rövidítést is közzé lehet tenni, a „kollektív bölcsesség” talán tud segíteni és valaki beküldi a feloldást. Mivel egy rövidítésnek több feloldása is lehetséges, mindig adják meg, hogy milyen nyelven, milyen témakörben és kontextusban fordult elő a rövidítés, az egyes betűi esetleg milyen szavakat jelenthetnek.

 Regisztráció nem szükséges.
Becenév
E-mail
Hozzászólás
 
nseo-sw.men2018-10-21
Woah! I'm really loving the template/theme of this website. It's simple, yet effective. A lot of times it's challenging to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say you've done a very good job with this. Also, the blog loads super fast for me on Opera. Exceptional blog! My best regards: Bjorn.
Imre bá2017-09-12
Nagyon köszönöm B. Mária Juliannának szíves hozzájárulását a honlap működtetéséhez.
Imre bá2017-03-08
Törvényszéki Gazdasági Hivatal
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_528_Voko_Gyorgy_Magyar_buntetes_vegrehajtasi_jog/apa.html
Klári2017-03-08
Mit jelent egy jogi szövegben a TGH rövidítés?
Imre bá2016-10-03
Dear Momina, thank you for the useful link, I have added to the medical links. Best regards. Kaptam egy angol orvosi rövidítésgyűjteményt, ami az orvosoknak és medikusoknak lehet hasznos. Bármilyen érdekes, rövidítésekkel kapcsolatos linket köszönettel fogadok.
Momina2016-09-27
Good website. Please add this link in medical abbreviation list.
http://dentgap.com/z-medical-abbreviations-full-list-students-pdf-also-included/
Imre bá2016-02-19
Kedves Látogatók! Várom a honlappal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeket. Amennyiben egy rövidítés feloldását keresik, abban is szívesen segítek, csak mindig azt is adják meg, milyen nyelven, milyen szövegkörnyezetben fordult elő az a betűszó vagy rövidítés.
   VISSZA A KEZDŐLAPRA TOVÁBB A KERESŐKRE