• Ha megtalálta, amit keresett, kérem nyomjon egy Ajánlást és egy Kedvelést!Bányászdalok
Csakis itt Pécsen!
Két lengyel népdal

 

FÓRUM

VÉLEMÉNYEK, JAVASLATOK - MINEK A RÖVIDÍTÉSE?

Kérem írják meg véleményüket a honlappal kapcsolatban, az észrevételeket és a jó ötleteket felhasználom a további fejlesztések során. Várom a feloldásokkal kapcsolatos javításokat, kiegészítéseket és az esetleges helyesírási hibák jelzését is.

Ezen az oldalon egy ismeretlen rövidítést is közzé lehet tenni, a „kollektív bölcsesség” talán tud segíteni és valaki beküldi a feloldást. Mivel egy rövidítésnek több feloldása is lehetséges, mindig adják meg, hogy milyen nyelven, milyen témakörben és kontextusban fordult elő a rövidítés, az egyes betűi esetleg milyen szavakat jelenthetnek.

 Regisztráció nem szükséges.
Becenév
E-mail
Hozzászólás
 
Vofviods2019-04-24
www.upcomingworldnews.com upcomingworldnews.com
Tielalob2019-04-24
www.novator.com novator.com
dali.lewome.se2019-04-20
Woah! I'm really loving the template/theme of this website. It's simple, yet effective. A lot of times it's tough to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say you've done a awesome job with this. In addition, the blog loads extremely fast for me on Safari. Outstanding Blog!
Imre bá2019-03-04
I do not ask for spams I will delete them.
Imre bá2019-01-30
Kedves Ildikó! Ilyen mozaikszó nem létezik, már csak azért sem, mert a Grönlandon használatos dán és inuit nyelvekben nincsen É és SZ betű. Pontosabb lenne a kérdés feltevése így: Minek a rövidítése LEHETNE ... Véleményem szerint ez a feladat arra irányul, hogy a gyerekek alkossanak olyan értelmes kifejezést, melynek szavai az i-g-é-p-sz betűkkel kezdődnek. A fantáziára van bízva, hogy mit találnak ki hozzá. Pl.: Igluépítő Szövetkezet. Üdvözlettel: Imre bá.
Ildikó2019-01-30
Alsó tagozat 4. osztályos szövegértés munkafüzetben lévő feladat: "Minek a rövidítése lehet a következő grönlandi mozaikszó? IGÉPSZ:"
Imre bá2019-01-29
Látom, valaki nagyon kitartóan keresi az IGÉPSZ-et. Ha adna róla információt, hogy hol fordult elő, talán tudnék segíteni.
Imre bá2019-01-29
Kedves Kriszti! Az Sg. sg, SG nagyon sok mindennek lehet a rövidítése, pl. mint kémiai elem sziborgium, mint domainnév Szingapúr stb. Ezért minden ilyen kérdésnél kérem azt is megadni, milyen nyelvű szövegben, milyen témakörben, milyen szövegkörnyezetben találkoztatok az adott rövidítéssel. Fentiek ismeretében gyorsabb és pontosabb válasz lehetséges. Üdvözlettel: Imre bá.
Kriszti2019-01-29
Mit jelent az Sg. jelölés??
Kriszti2019-01-29
Köszönök mindent sok segítséget kaptam!
nseo-sw.men2018-10-21
Woah! I'm really loving the template/theme of this website. It's simple, yet effective. A lot of times it's challenging to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say you've done a very good job with this. Also, the blog loads super fast for me on Opera. Exceptional blog! My best regards: Bjorn.
Imre bá2017-09-12
Nagyon köszönöm B. Mária Juliannának szíves hozzájárulását a honlap működtetéséhez.
Imre bá2017-03-08
Törvényszéki Gazdasági Hivatal
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_528_Voko_Gyorgy_Magyar_buntetes_vegrehajtasi_jog/apa.html
Klári2017-03-08
Mit jelent egy jogi szövegben a TGH rövidítés?
Imre bá2016-10-03
Dear Momina, thank you for the useful link, I have added to the medical links. Best regards. Kaptam egy angol orvosi rövidítésgyűjteményt, ami az orvosoknak és medikusoknak lehet hasznos. Bármilyen érdekes, rövidítésekkel kapcsolatos linket köszönettel fogadok.
Momina2016-09-27
Good website. Please add this link in medical abbreviation list.
http://dentgap.com/z-medical-abbreviations-full-list-students-pdf-also-included/
Imre bá2016-02-19
Kedves Látogatók! Várom a honlappal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeket. Amennyiben egy rövidítés feloldását keresik, abban is szívesen segítek, csak mindig azt is adják meg, milyen nyelven, milyen szövegkörnyezetben fordult elő az a betűszó vagy rövidítés.
   VISSZA A KEZDŐLAPRA TOVÁBB A KERESŐKRE